söndag, april 10, 2011

Somriga Finn djuren och klätterapor:)

Här kommer härliga sommarkläder....för visst är våren äntligen här:) JIPPIII!!
Det har blivit sytt några plagg till storprinsens sommargarderob i veckan.
först ut ett linne (mitt första sydda linne, ever) i "finn djuren" från Znok (ritade av Johanna). Detta tyget har legat som hyllvärmare ett bra tag här nu och jag har gått å tittat å kännt på det många gånger, men lagt tillbaka det i hyllan...har liksom inte hittat något jag tycker det passat till och kanske varit så där jätte förtjust i det...men vad bra det gjorde sig på plagget, så mkt finare så! Nu blev det iaf ett linne. Ville bryta med en helt annan färg till kantningen för att göra linnet lite "roligare" valet föll på röd interlock från mjukatyger. Fick även bli en röd coversöm nertill.
Väldigt nöjd med komben, hände liksom lite mer då och blev lite mer oväntat;)
Mönstret är eget i stl 98 i en härlig kroppsnära modell, passar min storprins!

Här näst på tur blev en tshirt i "gula klätterapor" från MT (även dessa ritade av Johanna, hon kan sin sak).
Har tvekat lite över detta tyget med men bestämde mig för att ta hem en liten bit å grön å gul för att klämma å känna lite på det inför sy festivalen och i fredags blev det köp av mer gula och även bit cerisa, de gröna gillade jag dock inte, hade velat ha mer gräsgrönton. Även denna fick rödkantnig och röda coversömmar..
blev ju så glatt överaskad av hur snyggt rött är till bruna å guka nyanser så kommer garanterat fler plagg med den komben nu;) Storprinsen blev supernöjd med sin aptröja och tyckte prompt att mamma skulle sy en till lillebror med så det får väl bli så ;) Han tyckte dock att lillebror kunde ha det gröna, men där blir det nog nej från mammas håll;)
Tshirt i stl 98 även denna i en tightmodell och mönstret är eget.

Så roligt att jag har så många besökare här på bloggen!
Nästan 700 unika besökare denna veckan, då växer nyfikenheten...vilka är ni?
Snälla lämna en liten kommentar så jag får se vilka det är som är här inne å tittar!
Hoppas jag kan inspirera er!
/Tina

7 kommentarer:

 1. Hej Martina! jag är här inne och kollar både nu och då på dina fina grejer. Jag blev dock inte så förtjust i klätteraporna när jag såg den på syfestivalen, så för mig blev det inget köp!

  SvaraRadera
 2. Jag är här och kikar igen. =o)
  Jag är lite sådär halvförtjust i finndjuren tyget. Jag gillar dock det ljusa bättre.
  himla snyggt linne och t-shirten gör nog succé i sommar!

  SvaraRadera
 3. Jag köpte en stuvbit av Finndjuren på Syfestivalen i Stockholm, och blev helt kär i tyget. Det är ju så mjukt och gosigt.Jättesnyggt linne och t-shirt!

  SvaraRadera
 4. Hej! Tittar in både nu och då. Blev jättenöjd med mössorna du sytt till vår Astrid. När vi var på babysim senast så var det flera som tyckte toppluvan var superfin. Jag tipsade såklart om din sida.

  SvaraRadera
 5. Jättefina! Jag har båda tygerna hemma och har tänkt sy bodys till sonen i dem. Kan inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha på kantbanden till Finn djuren, så kul att se lite exemplel. Rött kanske inte är så dumt ändå ...

  SvaraRadera
 6. jag är här och smygläser ;) Men jag använer google reader därför jag sällan kommenterar

  SvaraRadera