måndag, februari 20, 2012

Syfestivalen med Liandlo
4 dagar i Stockholm är nu förbi....det har varit en superhärlig helg med många kära möten, ömmande fötter, olika åkommor och mkt skratt! Tänkte visa er lite bilder iaf för er som inte hade möjlighet att komma...


STORT TACK till alla er som hälsat på oss och som shoppat loss! Nu är det tillbaka till vardagen och vårkollektionen...38m tyg ligger här ute och väntar på mig:)
På återseende!

8 kommentarer:

 1. tror du jag önskar jag hade kunnat åka...!!!! men så dunderförkyld jag blev i onsdags hade det knappt gått...ser helt underbart ut, så mkt fina tyghögar att klappa på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en fröjd för en sytok:) måste ta date snart!

   Radera
 2. Ni var så himla fina, glada och trevliga!! Har klappat på mina inköp och hoppas att tiden att sy av dem ska infinna sig. Barnen har önskat massor i era fina tyger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för de fina orden, de värmer! Lycka till med ditt skapande:)

   Radera
 3. Så roligt att ses! När jag väl hann förbi er så hade ni fullt upp med kunder. Ja, ja... Lite snack hann vi ju med! Har ni lika mycket hemmajobb idag som jag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara instämma! Jag har ju rymt från uppackningsjobbet:/ stackars Jenny har nog fullt upp, bor tyvärr en bit ifrån jkpg...men jag har å göra med ett skitigt hus(som nu faktiskt städats rent) 38m tyg som ska börja klippas och 24mail som ska besvaras och två småttingar som inte går längre än nån meter från mamman;) så jag håller mig sysselsatt:)

   Radera
 4. Ni är ju toksnygga! Tack för bilder, jag ville ju så gärna se:) Vilken superfin scarf (kan inte stava) du har på dig! Ja de andra kläderna också förstås. Härliga bilder med glada färger och snygg monter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) älskar både toppar och skarfs:) vi har fått såååå mkt härliga kommentarer om dina fina illustratioen ska du veta:)

   Radera